8 Ocak 2014 Çarşamba

Adalılar Kuruyemiş Bayilik ve Bayilik Başvurusu


Adalılar Kuruyemiş Bayilik

Adalılar Kuruyemiş bayilik şartları, bayilik başvurusu, yatırım maliyeti ve daha fazla bilgi edinmek isteyen girişimciler aşağıda vermiş olduğum iletişim bilgilerinden Adalılar Kuruyemiş Bayilik hakkında ilgili kişilerle görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz.  Adalılar Kuruyemiş Bayilik
Adalılar Kuruyemiş Bayilik Başvuru Formu

Bayilik Başvurusu için lütfen bu adrese giderek Adalılar Kuruyemiş bayilik formunu bilgisayarınıza kaydettikten sonra doldurarak 0.264.353 54 90 nolu faksa iletiniz.

Adalılar Kuruyemiş Bayilik İletişim Bilgileri

Adres : Adalılar Kuruyemiş Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti Kozluk Mh. Ada Sanayi Cd. No:4 Erenler / SAKARYA
Tel : 0.264.353 54 87 [ 3 hat ] Faks : 0.264.353 54 90
e-Posta : adalilar@adalilar.com

Adalılar Kuruyemiş Bayilik Hakkında : Kuruyemişte Adalılar markası olarak 1992 Yılında mütevazı şartlarda iki genç girişimci tarafından, adi ortaklık şeklinde kuruldu. 1995 yılından itibaren ADALILAR KURUYEMİŞ GIDA TİC. ve SAN.LTD.ŞTİ. olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Sakarya ilinde kurulmuş olan fabrikamızda Türkiye’nin muhtelif bölgelerinden elde edilen hammadde halindeki kuruyemiş ürünleri teknolojiye uygun ve sağlık koşullarda özelliklerine göre; eleme, milim ayırma, kavurma yöntemleri kullanılıp, çeşitli gramajlarda paketlenerek piyasaya hazır hale getirilir. Üretimin hammadde girişinden çıkışına kadar tüm çalışmalarımız gıda mühendisi kontrolünde yapılmaktadır.

Firmamız 2002 yılında Marmara bölgesinde daha etkin konuma gelebilmek için araç sayısını arttırmıştır. Mevcut satış filomuzla müşterilerimize hizmet etmeye devam etmekteyiz. Sadece kendi bölgemizde değil, diğer bölgelerde de etkin olabilmek amacıyla bayilik sistemi çalışmaları devam etmektedir. Müşteriye direkt hizmet vermeyi de amaçlayan firmamız ilimiz merkezinde açmış olduğu mağazalarla kısa sürede bilinen, tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

Ürünlerimizi Yurt içinde olduğu kadar yurtdışında satışa sunma çalışmalarımız devam etmektedir. 2006 yılı içersinde yaptığımız ihracatlar, 2007 yılının başından itibaren taleplerin yoğunlaşması, çalışmalarımızda doğru hamleler yaptığımızın göstergesidir.

1992 yılından günümüze çok yol kat eden firmamızda müşteriye kaliteli ürün sunmak ön planda olmuştur. Müşteri memnuniyetini esas alan firmamızda, ürün kalitesinde en alt kademeden en üst kademeye kadar çalışan herkes sorumluğunun bilincindedir. İlk günün çalışma heyecanını kaybetmeyen ADALILAR KURUYEMİŞ, yine aynı heyecan ile yoluna devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder